Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glaciärer av känslor tinar...


Smältis


Mina isar smälter

bildar porlande vatten
av frusenhet som
forsar fritt

igen





Fri vers av Gawain
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-05 00:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
Kärleken varma strömmar kan inget stå emot...
De smälter de så länge tillfrusna känslor som inget annat!
Och när det tinar i själen så jublar hjärtat!
2007-03-05

  Marreb
Vad skönt, och skönt beskrivet. Vårfloden har kommit.
2007-03-05

    eva m h
Befriande känsla av liv!
Läs gärna min dikt \"Sorgens tårar\" på samma tema.
2007-03-05

  nettizen
Ja, kärleken kan verkligen utföra mirakel.... vackert!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain