Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän i mitt hjärta

en vän i mitt hjärta
en hjärtevän
det var länge sen jag kände så här
känner mig tacksam
för att få uppleva det igen

du finns i mitt hjärta
min...

din...




Övriga genrer av minette
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-03-05 02:22



Bookmark and Share


  nettizen
En mycket väl förmedlad känsla. *gillar*
2007-03-06

  Kent Love
Den tyckte jag om ! mvh Kent
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette