Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont

nu gör det ont

fan


vad det svider


o gnider



i hjärtat

i själen

mitt innersta


vad göra?



bara att

acceptera

sörja

o gå

vidare



så ont

i själen


mitt hjärta

svider


suck

pust

stön

o stånk







Övriga genrer av minette
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-03-05 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette