Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olyckligt kär

pust

suck


stön


jobbigt som fan


är det


att

vara

olyckligt kär


fast


jag är


glad


jag vågade


släppa in


en

man


i mitt hjärta



du

kommer


att


vara


kvar


där


för


lång


tid










Övriga genrer av minette
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-03-05 04:30



Bookmark and Share


  Cris
det är fruktansvärt jobbigt..men visst blir de kvar..
ingen kan ta ifrån dig at du älskar...i alla fall
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette