Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korsmeningar. Ett försök. Och en totalt meningslös ansträngning var det väl. Ungefär som sudoku.  /Är pappan frisör med hemligt liv? Har mamman fått nog?


Min frisör super

Min        frisör        super    prick         klockan   sjutton

Pappa   putsar      kanon   -skjutning eller      vad?

Är         månen       hon        och              solen        han?

En         kam            är            lik                 en             såg

Kvinna  går           framåt, man          går        uppåt

Mamma arbetslös idag      -ser           fel         ut.

 

Min pappa är en kvinna, mamma!

Frisör putsar månen - kam går arbetslös

Super! Kanon! Hon är framåt idag!

Prickskjutning - och lik man ser...

Klockan eller solen - en går fel

Sjutton vad han såg uppåt ut!

 

 




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 1598 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-03-05 13:33



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Roliga meningar med och utan mening.
Festligt tänk. Tänkvärt för läsaren och innovativt.

Tack för läsningen!
2024-02-01

    Bo Malte
*L*
2014-10-07

  lodjuret/seglare VIP
Hjärnan behöver inte meningslöshet men meningslöshet behöver hjärnan. Det meningslösa får mening blott användaren av densamma använder sig av hjärnan, det lär kallas en sorts gymnastik att leka med ord och siffror. Utöver de mer kroppsliga lekar som kroppen är i så stort behov av.
2013-05-08

  erkki
Alla mår bra av lite lek. Om inte, så behöver vederbörande utsättas för (ett varsamt) försök.
2012-04-10

  lodjuret/seglare VIP
fundera på dessa ord
oh dessa ord
så du hatar sudokusåpa
yes, you do
man skall inte hata
älska istället
dig själv
(skyl dig)själv du
(skyl dig)själv då
2012-01-26

  Celticgirl VIP
Denna var en rolig liten text :)
2011-09-27

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås
härliga ordlekerier
du är på det boss
i fina fyrverkerier

fem tulpaner i en svart vas
för en härlig text i exstas
en smekning för var gom
ett hjärta försänkt i rom
mitt alfapetspel går i kras
2007-03-10

  Howlit
Oj...det här var verkligen spännande. Vilken fantasirikedom. Tänk att få ihop alla dessa löp till dessa texter... Fantastiskt. Jag är impad, helt klart.
2007-03-08

  Eddy Norest
Hej!
Du har ett outsinligt sinne för att experimentera med språket. Ur den gråa massan växer sedan en bild fram. Kul!
2007-03-05

  Bodil Sandberg
Ordlekar är aldrig aldrig meningslösa...jag suger i mig med stor förnöjelse!!!!!!
2007-03-05

  Amina
haha, verkligen jättebra, ska läsa den lite mera, hehe;)
//amina
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP