Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand i din


Dina händer

så varsamt
rörde du mig
med dina händer

ömt
och försiktigt
som om jag vore en porslinsdocka

så rörde du vid mig
med dina händer

så varma
sån varm känsla
när du höll min hand i din





Fri vers av Malin Johansson
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-02-13 22:18



Bookmark and Share


  Markattan
Håller med nedanstående, en varm känsla du förmedlar med dina ord. Stillsamt vackert skrivet.
2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.