Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärta

 

 

I skuggan av livet

Där ångesten vässar sina klor

ständigt beredd

 

slå till

 

Gäller att vara på sin vakt

sänker man garden

ens en millimeter

 

Så hugger deppdemonen sig fast

Biter tills du skriker högt

av förtvivlan

 

tar ångestmonstret

över

River långa djupa sår

i din blödande själ

tills du ber

 

~om nåd~

 

Men de där nattsvarta

bleckhornen vinner inte 

denna gång

 

Jag har skaffat mig

sköld

är 

Stark nu 




Fri vers av nettizen
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-03-05 15:12



Bookmark and Share


  Flöde
Mycket, mycket bra! Svärtan i själen kan inte bättre beskrivas! Write on!
2007-03-05

  glittertindra
Så talande... :)
2007-03-05

    sunnanvind
Stark dikt! Om nåt som är så förödande hemskt
men som kan besegras!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen