Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslors osäkerhet


Finns det ord
finns det handling
finns där känslor
skymtar där en osäkerhet
av att du inte säkert vet

Finns här känslor
finns här tankar
här finns det
hos mig

vad är känslan hos dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-02-13 22:53



Bookmark and Share


    Mejja
...så vackert skrivet! Känslornas osäkerhet binder oss i frågor.
2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.