Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte här


Du är inte här nu

Men du rör omkring allt

känslor
springer fram och tillbaka
runt omkring

faller aldrig ner
ligger inte still

Du är inte här nu

men du rör omkring allt

doppar hjärnan i röd färg
pumpar mitt hjärta fullt med silikon

överallt springer du omkring

Men du är inte här nu





Fri vers av Malin Johansson
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-02-13 23:30



Bookmark and Share


    carimba
frånvaro kan kännas så påtagligt ibland
2005-02-18

  Markattan
Nej, människor kan i sin frånvaro ställa till rena kaoset ibland ;o) Tycker om!
2005-02-17

    bestående
klockren beskrivning på saknad. otroligt bra.
2005-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.