Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest?

.

Orosmonstret vaknar
slår till med kraft
Får hela mig
ur balans




Fri vers av Mejja
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-02-13 23:59



Bookmark and Share


    Malin Johansson
håller med denna dikt... bra skrivet
2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mejja