Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende visioner

 

 

Ler

mot ett

framtida scenario

 

~ med dig ~

 

Ser

en framtidens

ljusa vision

 

~ med dig ~

 

Ger

allt  jag har

med allt jag är

 

~ för oss ~ 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-05 21:21



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Underbara ord!
Blir ett bokmärke av detta verk!
Så jag kan läsa det flera gånger!!!
2007-03-06

  issac.a.m
fint skrivet...
2007-03-05

  Söder
Vacker framtidsvision... \"ger allt jag har, med allt jag är\" kraftfullt...
2007-03-05

    sunnanvind
Underbar gottabit att suga på!
Känner riktigt hur det bubblar pyser inom dig av glädje!
Njut vännen! Njut!!!
2007-03-05

    Lindizz
oh...fint skriviet vännen...*ler
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen