Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hänryckt av den himmelska sanningen...


Trans


- Vid profetens yviga
skägg, jag ser!


Orden snubblade över hans
salivdränkta läppar
under en blick som stirrade
bort i tomma
intet

rösten sprack och tårar
rann ur hans lysande
ögon





Fri vers av Gawain
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-05 21:46



Bookmark and Share


    Erika H
vilken upplevelse
och vilka bilder du ger
underbart
2007-03-06

    sunnanvind
*ler* Vackert! Vilken lycka!
2007-03-05

  nettizen
Ja... det kan bli hänryckande då man helt plötsligt öppnar ögonen och verkligen _ser_ världen!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain