Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badrumspoesi


Lojt, looojt, kryper jag ner i det varma badet.
Vattnet smeker min kropp.
Mmmm, skummet frasar.
RRRRIIIINNG.
(Satans telefonuschling!
Jag svarar inte!)
Börjar om från början...
Lojt, loojt, kryper jag ner i badet.
Vattnet... skummet...
och javisstja, vinet på badkarskanten...
Slurk...
Nu är det alltså meningen att du ska komma!

En slurk till...

Var är du?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-03-05 22:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart det här du...och visst ser jag det framför mig...och hör vattnets frasande..strålande poetat!!!!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP