Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå bakåt



varför?


varför gå bakåt


o inte framåt




varför?


jo


du


är så rädd





synd


att du inte väljer


att se framåt


utan


stoppa


huvet


i sanden





Övriga genrer av minette
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-06 06:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är man inte medveten och beredd att ta itu med sina rädslor så blir det så här tyvärr!
Mycket bra!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette