Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

to be

this is it, this is where it all began.
this is me, waiting for you
yes Im waiting
take you time my love




Övriga genrer av Mudd
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-03-06 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mudd
Mudd