Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ååh så sant


highway to hell

jag faller, långt från mig
om du faller, fångar jag dig
men jag hjälper dig inte upp
det kan jag inte
men jag kan hålla dig sällskap
därnere finns inget kvar för varken dig eller mig
men vi finns




Fri vers av Mudd
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-04-04 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mudd
Mudd