Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

who are you?

jag vet inte vem du är
jag vet knappt vem jag själv är
vem vet egentligen vem jag é
vi är så djupa,
alla är så djupa
ytan är tunn
precis som tanken om dig
det krävs väldigt lite för att spräcka den
men så mycket för att bygga upp den igen
snälla
snälla
snälla
var varsam
ta det försiktigt
var lugn med
mig
och
mitt
hjärta




Fri vers av Mudd
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-04-04 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mudd
Mudd