Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


så många ord

vad gör man när inget blir som det skulle vara?
vad häner när allt tar slut ?
vad gör man när inget funkar ochman börjar bli fundersam...?
jag funderar på allt, och inget.
så klar som vanligt är orden bara blåst. dom kommer när som och förvinner lika snabbt igen.




Fri vers av Mudd
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-04-15 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mudd
Mudd