Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är vi gifta?

du sa


det är som om vi är gifta


när du precis gjort slut





hur går det till?


gjorde du inte slut?


är vi gifta?




kanske vi var det


i ett annat liv


men i detta liv


kommer


det inte o hända




som om vi alltid kännt varann

det är så det känns

det tyckte du med



så därför


har jag svårt o acceptera detta


när jag vet


att jag finns

i dig o

du

i mig



så svårt att förstå


att acceptera


att gå vidare




när det kunde blivit nåt så fint


som aldrig hann utvecklas



stor sorg

o det tar tid


sorgen behöver läkas

o det tar tid



och det hände nyss

så det är lång tid framför mig


med stor sorg




Övriga genrer av minette
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-03-06 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När inte ens förhoppningar infrias blir man lessen och sorgsen....
Det finns så många frågetecken i texten.....kanske även i förhållandet och det är därför det inte funkar....
Lite lång...men vackert skrivet!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette