Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~att våga lita på sig själv~


Origo


Finns där ingen att falla tillbaka på faller
jag mjukt i mig själv

men jag faller inte längre
om jag inte väljer att kasta mig ut för
att flyga


Med en fjärils lätthet rör jag mig fritt
mellan ljus och mörker

från varande
till vara





Fri vers av Gawain
Läst 580 gånger
Publicerad 2007-03-07 17:33



Bookmark and Share


  Luminus
Du ger en enkelhet...

\"Finns där ingen att falla tillbaka på faller
jag mjukt i mig själv\"

Svårare är det ju inte eller...?!


\"från varande
till vara\"

Jag fär lust att bara välja... mig själv.

:-)
2007-04-08

  Söder
Underbart! Vilken känsla det är att befinna sig där, i styrkan av att lita på sig själv... Att vara...
2007-03-07

  nettizen
Harmoni..... så känner jag i den här. Total harmoni med sig själv och livet. Kanske inte avsikten med den men så kändes det och jag gillar den mycket.
2007-03-07

    eva m h
Härligt! Allt verkar ha fallit på plats liksom!
Fint skrivet!
2007-03-07

    Erika H
vackert stärkande text... djup och glänsande i sig själv
underbar läsning
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain