Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans ord: Teleskop

Tillägnas: Alvljus, Harsha, enuff, Gawain, Fred.Söderlind och Björn Karlsson 

 

 




Unkenhetens frihetsberövare

 

 

Jaha, så länge fick man vara riktigt glad

innan han var där i sitt surströmmingsspad

Bråkar och intrigerar

jävlas och fabulerar

 

~min levande mardröm~

 

Måste måste måste

mycket vill ha mer

 

Måste suga ur mig

varje liten droppe energi

som finns

 

Sitter där med sitt teleskop-öga

tjuvkikar in i mitt liv

Allt för att se

var han kan sätta bladet från sin kniv

 

En sak har jag lärt mig om psykopati

 

Har du väl släppt in en psykopat i ditt liv

Ja,då blir du aldrig någonsin riktigt fri

 

~igen~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-03-07 20:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Spotta iväg en \'loska\' o täpp igen hålet på teleskåpet !!!
Bra skrivet om det som är som det är...
2007-03-07

  Söder
En smärtsam text om hur verkligheten kan vara. Det gör ont att läsa dessa ord och jag hoppas att du en dag blir helt fri... *kram*
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen