Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är på väg hem!


På väg.
På väg hem.
Motorn sjunger.
Jag med.
Ängarna, skogarna,
de små sjöarna.
Allt är sig likt.
På väg hem.
Hem.
Det vackraste ordet
på jorden.
Dom väntar på mig.
Bakom upplysta fönster.
Mitt folk.
De mina.
Dom som tycker om mig.
Med öppna famnar.
Vi ska gråta återseendets
glädjetårar.
Sitta uppe hela natten.
Prata minnen.
Skratta.
Och sedan sova.
I min barndomssäng.
Mammas lavendeldoftande
lakan och min gamla
mjuka kudde.
Trygg.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 21:32



Bookmark and Share


  aol
ville gråta så fin livspoesi
2010-06-09

  Patrik G
Åh vilken mysig dikt. Nu kände jag lite glädje i min annars för stunden destruktiva värld:)
2007-03-07

  Lilla My* VIP
Mysig hemvändardikt som man blir glad av att läsa!!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP