Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara undrar

 

 

Om jag blundar

tillräckligt hårt

Kanske det onda

försvinner?

 

Då är bara det ljusa kvar

Allt det vackra jag har

 

i mitt liv

 

Eller är det kanske så

att komplett lycka

inte kan finnas

 

om det inte finns

en dos av olycka som

grumlar saligheten lite? 




Fri vers av nettizen
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-03-07 22:33



Bookmark and Share


  Thommy
Visst finns komplett lycka, om så för korta stunder, men visst finns den, fin text

Thommy
2007-03-08

  Ronny Berk
slutna ögons minnen av otider...baktider ...kan (skall) förträngas av öppnade ögons nutida vältider...framtider
2007-03-08

  Lilla My* VIP
Ska vara en liten liten dos olycka då då...
O det är nog sant att man känner desto större lycka när man vet vad olycka säger, men i lagom dos som sagt!
2007-03-08

    sunnanvind
Försök mota bort ! Låt inget ta glädjen ifrån dig...
Men så är det nog... Det är aldrig komplett, men vad känns starkast, lyckan eller det som stör?
Bra beskrivet om känslan jag så väl känner igen!!!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen