Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släppa dig fri

jag släpper dig

fri


sa jag


idag



ska försöka




för jag såg

hur du lider



men vad svårt



när jag vet

att du har mig kär




men inte vågar

lita på

att det går väl

för oss



släppa dig

fri



ska försöka


så du

kan

komma

tillbaka


när du

läkt

dig

själv



släppa dig

fri




nu






Övriga genrer av minette
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-03-08 03:34



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Det japanska ordspråket säger ju: \"om du vill vara säker på att behålla en fågel, så öppna dörren\"

Om fågeln stannar kvar med sin frihet har den tänkt vara kvar, om inte var den bara en fånge...

Bra text fick mig att tänka... tack!
2007-03-08

    ej medlem längre
klokt av dig men smärtsamt förstås....
Fint skrivet!
2007-03-08

    ej medlem längre
klokt av dig men smärtsamt förstås....
Fint skrivet!
2007-03-08

  nettizen
Ja...det är nog tvunget ibland... släppa fri för att inte förlora..... eller åtminstone ge det en chans.
Hoppas han läker snart och hittar vägen tillbaka...
Fin dikt här....
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette