Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnodagen

kvinnor



stå upp kvinnor


det är våran dag idag



och alla andra dagar



låt ingen trampa på dig



varken fysiskt ellerl psykiskt


utan gå då


ta hjälp o gå







Övriga genrer av minette
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-03-08 12:54



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Enkelt starkt manifest
för alla dagar...Bravo!
2007-03-08

    ej medlem längre
Precis så ska det låta den åttonde mars och alla andra dagar!
2007-03-08

  nettizen
Japp! Rakryggat dessutom! Suverän text!
2007-03-08

  [ShadowWalker]
Precis, denna dag bland de mest ojämlika av dagar, skapat av patriarkalet för att tysta starkas röster i förnöjsamhetens kval, NEJ stå, stå upp Alla dagar, alla dagar är våra, inte kvinnors inte männens!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette