Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitiga hundar

skitiga


hundar


måste


bada


skitiga



som sjutton


fan


är så trött


när ska jag

orka


dra kammen


genom tovorna


är ju så mycket annat


nu


men jag vet


att imorgon


blir det av


för jag måste


bada de skitiga hundarna



för det kommer ju en kavaljer på besök








Övriga genrer av minette
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-03-08 13:26



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
gillar dina skitiga hundar
- ett ämne utöver det vanliga!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette