Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbipasserande hjärtflimmer

Förbipasserande hjärtflimmer
Tidiga gryningstimmar av eko

Förnimmer

Avklädd syrenlila omlott
Mörknad vilja

Gud, du smakar så gott

Sårbar

Blodsmakande mun
Ömma läppar
och smekande hårda händer

Fuktig hud
och krampaktigt grepp

Tvinga mig inte att slå
Det gör ingenting, det skulle du gjort ändå

Rytmisk brännande smärta
Stryptag mot hals

Gör det ont?
Nej älskling, det känns inte alls.

© Nattsyster 2004-06-10




Fri vers av Nattsyster
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-02-14 19:00



Bookmark and Share


  leopardia
det är svårt att m ord beskriva de känslor du frammanar, men det är mäktigt och gåvan är din...
2005-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster