Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu

tom


trött


ensam


svårt o andas


tårar


innanför


ögonlocken


väntar


där


men


vill inte


rinna


suckar


och


tänker


var


är


du


nu?




Övriga genrer av minette
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-03-09 03:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har lite svårt med den här typen av lay out men det hör till din stil och texten är mycket bra!
2007-03-09

  Jan Linderoth
härligt sätt att låta frågan bara ramla ner, rakt ner i handen.
snyggt och fint komponerat
2007-03-09

  Fredrik P. VIP
Fin balans mellan foto
och text. Stark känsla
genom enkla nakna ord.
Bra!
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette