Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

En kall kår
lunkar sakta nedför ryggen

ett hugg i bröstet
som en kniv sticker hål i mitt hjärta

Ett stort svart hål
som inte vill försvinna
breder ut sig och blir till en isande
sten

Då kommer du
och kramar om mig och

plötsligt blir jag varm igen

Du fyller mitt tomma hål
med dig


mitt hjärta








Fri vers av Honimitten
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-03-09 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honimitten