Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har dödat mig!




Som en glad liten lärka
flyger jag omkring

men när
du sårar mig så djupt

när du tydligt
visar att du hatar mig

då...


faller jag ned
som en sten


då förlorar jag mina vingar

min glädje
slocknar ut
och dör



du har dödat mig
igen





Fri vers av Honimitten
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-03-12 15:13



Bookmark and Share


  joss
ja ett så glatt sken kan på så få sekunder slockna
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Honimitten