Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror man att man vill det värsta när någon har sårat en. Men att se andra lida, är inte så lätt som man kan inbilla sig.


Hämnden

Hämnden
ger mig
styrka

den får mig
att resa mig
upp igen

önskan om
att du någon gång


får känna detsamma
ger mig nytt liv igen

men

så plötsligt
kommer den dagen
då någon

hunnit före


förfärad inser jag
att jag
inte njuter


istället lider jag


med dig...




Fri vers av Honimitten
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 15:07



Bookmark and Share


  Nattljus
Bra skrivet! Gillat rytmen!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Honimitten