Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du den vackraste




Bland tusen
vackra ting


är du
den vackraste


Som en flygande fjäril
om sommaren är du

fast vackrare


jag vill stoppa tiden
och spara den i ett album av guld
där allt finns kvar

som jag kan plocka fram
när jag vill

där jag kan snusa på ditt hår
höra din röst
se din tindrande ögon


precis
när jag vill








Fri vers av Honimitten
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-03-09 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honimitten