Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samarbete med LillMarlene.... tacksam poet tackar för orden som hjälp att lösa skrivkrampen. :)


Globalt

 

Trängtans vindar blåser in

 

genom universums

 

Universala

 

genombrytande kraft

 

Känner en varm och ömsint hand

som sakta smeker

Stålnackes

spända muskulatur

 

Slappnar av och hänger sig

till de

Älskandes globala

Paradis

 

Känner lyskraften från den

genomströmmande

kärlekssaften

 

orsakar

 

hormonförändring

i blodomloppets bana

 

Detta kunde lätt bli en vana

 

Betraktar vårens första trana

Och ler…..




Fri vers av nettizen
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-10 09:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
En vana jag tycker verkar vara ganska härlig...
Härlig text!!!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen