Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till LillMarlene för ordtilldelning


Ordklimat

 

 

Stående ensam

På klippans kant

känner

orkanstyrkans

vindar

som 

blåser i mitt hår

lika fritt som

de

alger som i havet

lever på havsytans

blå

 

Natten

Stjärnklar

Skänker tröst i

mitt bröst

 

Torkar de

Tårar

Som hotar att bryta fram

 

Aftonstjärnan glittrar

till

 

Tänker på dig

Och hjärtat tar ett

Glädjeskutt

Minner mig om den

Jag

Älskar

så högt

Tanken på dig är uppfyllande

och gör mig varm

 

Gör mig redo

 

För resan

 

Den själsliga har redan börjat

Den fysiska är på väg

Förbereder mig

För de

Klimatförändringar

och de

nya intryck jag snart

Ska få beskåda

 

Lyckotimmar av stjärneglans

kan jag se förebåda i livets

härliga kärlekslåda 




Fri vers av nettizen
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-03-10 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen