Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven

Hon hör hur kniven viskar: Allt blir bra sen
Ett litet jack och allt det onda sipprar ut

så lockande
så lockande
så lockande

Hon vet att kniven ljuger, men kan inte förmå sig att säga emot
Rummet är svart, den enda strimman ljus reflekteras i knives blad så att den nästan lyser

så lockande
så lockande
så lockande

Hon går närmare
Kniven viskar: Ta upp mig, ta upp mig. Låt mig få smaka på din mjölkvita hy, låt mig få smaka på all din smärta

så lockande
så lockande
så lockande

Hon tar upp kniven, för den mot armen
Nu skriker kniven: JA JA! GE MIG ALL DIN SMÄRTA!

så lockande
så lockande
så lockande

Ett litet jack och blodet sipprar ut.
Ännu en gång har kniven lurat henne


© 2005 Svartstry




Fri vers av svartstry
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-02-15 12:58



Bookmark and Share


    ylva
super bra dikt..verkligen sant..det kan locka!
2005-10-12

  _bonito_
Så sann så hemsk!
2005-04-08

  Manal
tycker om texten- stark och samtidigt lite aggresiv. men den skulle bli bättre om du delade upp dne i stycken.
2005-02-15
  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry