Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slutar med ´ik

 

 

Men en känsla av

varm rytmik

Poetisk mystik

Känner mig så  

otroligt rik

 

Uppfylld av emotioner

Följs av vackra visioner

 

Om en framtid

så ljus och så klar

Fullkomligt strålande

underbar

 

Ingen dag blir den

andra lik

Du är min känslomässiga

guld-butik 




Fri vers av nettizen
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-03-10 21:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rikedoms värde... förvaltning... och uppskattning... ställ option på livet... äkta guld glimmar med varsamhet...
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen