Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemsökt av den gråtande gasten...


Gråterskan


Hennes tårar

en sälta så kärv att den frätte
sönder kinders blossande
hull

efterlämnande blott vitnande
ben

en dödskalle varur tårar
blev till blod
till flytande aska till
brinnande
eter


En sorg så grotesk
att inte ens
döden förmådde
lindra





Fri vers av Gawain
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-10 22:49



Bookmark and Share


  Söder
Den här känns djupt i hjärtat... en sorg, ett lidande utöver det skäliga...
2007-03-11

  KeL
Så vansinnigt sorgligt ...
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain