Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja,vad kan det vara?


Dröm eller verklighet



Jag måste berätta en sak...Jag har berättat för Lars-Erik,men han trodde jag var tokig så nu vill jag höra vad ni tror.

Det gäller natten till onsdag i förra veckan...

Jag drömde att jag hörde ett litet barn,en liten flicka på kanske 5-6 år,i vårt sovrum vid 4 snåret på morgonen.

Flera gånger upprepade hon;Jag vill ha vatten...snälla...lite vatten...

Sen, för att få mig att reagera drog hon av mig täcket.

Det var då jag vaknade,satte mig rakt upp i sängen och såg mitt täcke sakta glida ner på golvet....I fotändan!!!Jag har en gavel i fotändan och täcket ska omöjligt kunna glida ner den vägen!Jag blev kall i hela kroppen och jag trodde att pulsen skulle spränga mitt hjärta!

Nu har detta förföljt mig sen dess och jag undrar;Var det en dröm?

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om nåt liknande.Och det känns som om det har med Lars-Erik att göra....

Huset vi bor i är ju gammalt och grunden är ännu äldre(ca 150-200 år äldre) och det är hans föräldrahem,och som HANS far har växt upp i.Släkten har alltid bott där... Lars-Erik är ett sladdbarn,född 1952.Pappan (född år 1896)var 56 år när Lars-Erik föddes.

Släktforskaren i deras släkt har papper på att flera barn har dött av sjukdomar i huset, sen 1700-talet.... Hur som helst är det ändå ganska spännande....
Men den natten var jag med om nog spänning,jag trodde att jag skulle dö!






Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-11 08:09



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)...jaa, det är både spännande o lite läskigt sånt där...vem var den lilla flickan då?..kram
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt