Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Visdomsord VI

 

 

"Vart du än går i livet kommer du alltid någonstans"

sade orienteraren

strax innan

hon försvann.




Fri vers av Skosnöret
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-03-13 22:19



Bookmark and Share


    Ling
Haha! Smart.
2007-04-09

    Elin Sundström
Den här var rolig!! Fyndigt skojig!!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret