Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stark djupt inifrån...


Prana


Som en slokande blomma

djupt bugande inför nattens tysta
svärta
tyngd av himlens blygrå tårar
rinnande längs kronblad
och stjälk


Sårbar som en orkidé

men stolt som näckrosens fritt
flytande krona
över skogstjärns trollsvarta
vatten





Fri vers av Gawain
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 12:21



Bookmark and Share


  Arwen
Får vackra bilder när jag läser. En sagokänsla över blomman och det svarta vattnet..Som jag tolkar det speglar livet och själens föränderliga och komplexa natur.
2007-03-26

  Night Soul Woman
Vilken healing och filosofisk poem denna är!!!*applåd*och *bokmärkt*så klart!!!
2007-03-20

  Söder
vackert... prana... njuter dina ord i stillhet...
2007-03-11

  noname_realmind
Livsenergins märkliga vindlingar...

Vackra metaforer med fina kontraster.
Snyggt!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain