Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skuggmors lilla trollunge försvann plötsligt en dag...


Solsting


Vilt rusande bland vildängs
otuktade flora
jagande blåmesar med
flugsmälla gjord av
sly

uppgrinad i ett vansinnes
lyckliga rus
barnsligt skrattande av
livets lust


Plötsligt stungen av solens
bländande ljus skyggar
han förtvivlad tillbaks

men för sent

ansiktet brann tills hela
han var ett moln av
aska blott

långsamt dalande som ett
flyktigt puder
spridd för vinden
bort





Fri vers av Gawain
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-03-11 13:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad fint...Sorgligt...
Gullig! Känns som en lite saga!
2007-03-12

  Söder
Aj, vilket sorgligt slut för denna lilla trollunge, som så glatt lekte i livet... men trots allt njutbar läsning...
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain