Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I lektagen med LillMarlene....


Dagens utmaning

 

För

första gången

någonsin

 

~ fri~

 

Livet ter sig

ljusare och

förvisso inte 

kravlöst

Men utan alla

orimligheter som

det känslomässiga

fängelse

jag tidigare levt

i.... 

 

~minns~

 

Svartsjukan

Dagar av förfrysande 

iskyla

 

Utslag av ilska

som lätt kunde

ha rubbat 

berg

Fyllt av  

trångsynt

tänkande där

alltid hans behov

gick först

 

~tänker~

 

Idag....

då allt tagit

nya vändningar

och jag i mitt liv nu

för första gången

känner mig 

älskvärd 

och inte bara

som en självklar

del av inventarierna

Gillar känslan

och bestämmer mig

för att hänga kvar

vid den 




Fri vers av nettizen
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-03-11 13:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
har läst o begrundat... finner former av av fjättran - av frigörelse - av förhoppning.... ords pärlemor med dyster lyster.. tycker fin...
2007-03-11

  Flöde
Precis så är det! Känner igen svartsjukans svarta klor runt sinne och själ. Fantastiskt att du hittat vägen ut ur den! Jag ska ta lärdom... Du är bra du!
2007-03-11

  Lilla My* VIP
Att bryta sig loss från den svarta sjukans fängelse o finna solen o värmen utanför ÄR!! En underbar känsla du beskriver!!
2007-03-11

  Stardust VIP
Häng kvar vid känslan! Det är så lätt att tappa sig själv!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen