Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNN IS


Det gäller att gå varsamt här.
Faror lurar överallt.
Snubbeltrådar utlagda.
Försåtliga fällor.
Fiende där man oanar.
Det är djupt.
Till botten.
Till himlen.
Om jag faller.
Vilket håll ska jag välja?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-03-11 14:33



Bookmark and Share


  Flöde
Berörande känsla som beskrivs väl. Olycksalighetens vägval. Bra!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP