Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Nu anas marker som snart blir gröna
när isen smälter av sol och regn

Nu friskar vinden kring alla knutar
när våren nalkas i månad mars

Nu kvittrar fåglar på kala grenar
där knoppar sväller inför en vår
© Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 17:25



Bookmark and Share


  Karin D
Härlig vårdikt Maria:-)...nu när saven stiger
Kram
Karin
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia