Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma

 

 

Den magiska siffran

är tre

Den fingervisar allt

ska ni se

 

Tänker ni efter

en liten stund

Ser ni att jag för det

påståendet har grund

 

Bra som dåligt

lycka som spe

Alltid kommer de

tre och tre

 

Innan man en häxa dömer

tungan man bör vakta

Ty de krafter hon besitter

är ej att förakta

 

Som häxa får man ej

andra skada

Endast skänka varma tankar

göra andra glada

 

Men häxan vet och ser

det andra inte kan se

Hon vet ofta i förtid

vad som skall ske

 

Så jäklas du med henne

kan hon lugnt avvakta och le

För hon vet ju att du får

tillbaka gånger tre

 

Med tankar så varma

säger hon då bara:

 

~det är karma~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-11 17:34



Bookmark and Share


    lillapoeten
Oj oj oj vilken känsla du får fram! Oerhört braa!
2007-03-12

  Micael Axelsson
Härligt skriven vers, som känns som en saga med ett väldigt talande budskap i... och nog är det väl vår egen olycka vi drar på oss när man bestänker sin karma med svärta, inte är det Häxans förbannelse - utan hon såg bara det som skulle ske.
2007-03-12

  Lilla My* VIP
Känner häxans magiska fingervisning nedpräntat så vackert o stillsamt med undertoner....
O vilken gullig misse**
2007-03-11

  Ronny Berk
en häxas varma tankar flyger kvastvis över ordrörrådet ... eftertänksamt... beundrar fotografen som lyckats fånga en så stilla katt i mars... men ... bilden är måhända manipulerad..
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen