Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min arbetsaffirmation

 

Det gör ingenting att
mina ögon tåras
när människor berör mig
med sina historier

jag behöver inte vara
formell fast jag är officiell

jag får vara en
livs levande människa


även då jag arbetar




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-12 12:11



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Är du psykolog? Fin text i vilket fall som helst.
2007-03-13

  Anna H
Ja man vill ju inte mötas av en robot. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att man är människa i alla yrken. Bra skrivet och en bra påminnelse.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth