Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtans rungande klockor...


Klockspel


Känslan ljuder genom själen
som en dröm
sakralt ekande mellan inre
katedralers höga
valv

ett längtans kraftfulla
klockspel
ringande till bön
igen





Fri vers av Gawain
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-12 14:31



Bookmark and Share


  noname_realmind
Underbara metaforer...

Klockrent om längtan
som ljuder genom själen!
2007-03-15

    sunnanvind
Tomheten ekar i längtans salar...
Bönen om återförening ljuder...
Mycket fin!
2007-03-12

  nettizen
Mmm....tonen av hjärtat som spelar sorgesång över att vara ifrån den andra hälften.......
Läcker form på den här, som alltid!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain