Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själars egen läkekonst...


Healing


Eftersmaken tonar ut som
ringar över månsmekta
vatten

sötman av din mjuka tungas
lek med min


~kom lek igen~
~kom läk~





Fri vers av Gawain
Läst 801 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-12 14:52



Bookmark and Share


    Jea
Healing... Närhet och positiv energi.

Läckert!
Mvh Jea
2007-09-22

  Rakel Lorner
Kan nästan höra låten \"sexual healing\" mellan raderna. Det är fint!
2007-06-21

  noname_realmind
Fyndig ordlek i slutet.
Snyggt upplägg :)

Gillas! ****+
2007-03-15

  sabina stark
Vackert helande :-)
2007-03-13

  Söder
vackert helande...
2007-03-12

    Ti-elina
Vackert skrivet av dig, få ord beskriver en så stor känsla!
Tack!
2007-03-12

    sunnanvind
Underbar!
2007-03-12

  nettizen
Eftersmak? Skulle vilja tolka den som att den gav mersmak jag.... *leeeeeeer*
Häääääftigt
2007-03-12

    mmm...mia
den gav eftersmak :)!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain