Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De möts för ett ögonblick där skymning kysser gryning...


Halo


Tårögd vänder han sig
mot solen

skälvande
bedjande


Storögd vänder hon sig
mot månen

suckande
gråtande



De befinner sig på varsin sida
kontrasten
om
dagen och natten





Fri vers av Gawain
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-03-12 16:29



Bookmark and Share


  nettizen
Åh.... nu är längtan och saknaden stor..... jädrans va bra förmedlat i så få ordalag! *impad*
2007-03-12

  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert. En så fin dikt. För mig vore den än mäktigare utan den sista versen; men det är ju jag det, och dikten är ju din :-)!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain