Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potemkinkuliss.


Allt var bara yta
Vackert lackerat,
i bjärta färger.
Rispar jag lite,
rasar allt.
Kvar finns endast tomhet.
Och förlusten av
något skönt som
aldrig fanns.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-03-12 16:58



Bookmark and Share


  Neal
Vacker, får mig att tänka på en vacker dröm, vissa drömmar kanske bara kan var drömmar !
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP